Blomsterkrans med georginer

Krans er perfekt for blomster med virkelig korte stilker og perfekt for oss som liker å lage greier 🙂 Her har jeg raidet hagen for blomster av georginer, hortensia, krysantemum, celosia, gulrotblomster og blader av alunrot, storknebb og akeleie. For selv om vi ikke har fest, så kan vi da vel ha det festlig?

Lenge siden sist jeg har laget en blomsterkrans nå! Det var skikkelig koselig å lage den og enklere enn jeg husket. Faktisk var det såpass enkelt at jeg lurer på om jeg kanskje skal lage en DIY til dere? Noen som har lyst til å lære å lage en blomsterkrans på oasisbunn? Hvordan vil dere isåfall helst ha det forklart med, bilder eller video?

– God helg! 

PS: Har du sett at jeg har en give-away på gavekort til hagespill fra Über Games? Klikk her og bli med 🙂

blomsterkrans-georginer-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Den var så helt utrolig vakker! Og vekker mange barndomsminnerr! 🙂 Vil gjerne, hvis mulig, se video ah hvordan du gjør det! Hilsen Annette

 2. Hei Anette og Polka, så hyggelig at dere liker kransen og kan tenke dere å lære å lage en slik! Det har også kommet inn endel sike oppmuntringer på Facebook, jeg skal se om jeg ikke kan få prioritert det nå. Lenge siden sist jeg laget en DIY video, på tide nå!

 3. Nydelig krans!

  Har du ork så syns jeg det er aller best med en kombinasjon av video og tekst. Ja takk – begge deler sa Ole Brumm 😉

  God helg!

 4. For en skjønn krans! 🙂 Flotte bilder som alltid! Vil gjerne se en video om hvordan du lager en slik krans.
  Ha en fortsatt god helg! 🙂
  Klem fra Lisa

 5. Fin mix av färger och olika stora blommor, opaka, täta och dina fina transparenta morotsblommor. En oasiskrans är ju enkel att göra- men det är själva mixen som gör susen. Och fint att du inte bygger kransen symmetrisk – mer levande så här. De skiftande blågröna alunrotbladen blir en lagom kontrast också. Även fint med oasis i hjärtform, eller med öppning i mitten. Blir sugen att göra en själv, men jag har några trädgårdsvisningar kvar så jag vill att alla blommor ska vara kvar i trädgården…

 6. Therese og Lisa, takk for fine ord og oppmuntring til å lage video (og tekst). Det er notert!

  Siri, så koselig at du synes 🙂

  GladiGrønt. Takktakk! Det var en real dose med skryt 🙂 Glad for å høre at du likte den, så får du ha lykke til med hagevisningene dine!

 7. Therese og Lisa, takk for fine ord og oppmuntring til å lage video (og tekst). Det er notert!

  Siri, så koselig at du synes 🙂

  GladiGrønt. Takktakk! Det var en real dose med skryt 🙂 Glad for å høre at du likte den, så får du ha lykke til med hagevisningene dine!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her