Sommerfugl på purpursolhatt ‘Profusion’

På grunn av travle dager med å få ferdig neste spalte for Hagetidende så blir det bare et vakkert bilde i dag, men det er da ikke barebare det?

Blomsten er purpursolhatt ‘Profusion’.
Sommerfuglen er en neslesommerfugl.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. takk for hyggelige kommentarer og interessante obeservasjoner om motlys:-) Skulle nesten ønske jeg hadde litt bedre tid til å ligge/sitte og studere blomstene mine, jeg:-) Mne egentlig har vel alle tid, bare at vi innbiller oss at vi ikke har det..!

    Jeg elsker også purpursolhatt(echinacea) – fantstisk så mye fin farge de gir på denne tiden av året, varme vakre farger, og så synes jeg «midten» er så fin, med sin oransjebrune farge til det rosa(ev andre farger, da..)! Ellers liker jeg egentlig alle sorter, selv om jeg for det meste bare har sorten » Magnus»!

    Skjønenr gpdt du ikke har tid til å svare egentlig, med masse å gjøre og deadliner og det hele! (men så gjør du det likevel, men ikke føl at du må, så mye som jeg skriver og tasr opp…!) Vil bare si at spalten din Norsk Hagetidend er veldig bra – så mye forskjellig:-) et så stort utvalg av temaer- som en liten godtebutikk over 2(?) sidert for oss hageelskere:-) Gleder meg til neste nummer, alltid like spennende å se hva du tar opp neste gang!

    Hilsen Annette

    Hilsne Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her