#Bladcollage – Hvordan ser høsten din ut nå?

Høsten har kommet til Oslo, og jeg vil tro de fleste andre steder i landet også? Det er ikke alle blader som dør på like elegant vis, men for noen planter så blir høsten en høytid, nå får de i noen korte uker gå på en fargerik fest før vintersøvnen :)

Jeg har tatt en tur ut i hagen og samlet inn noen av bladene jeg synes var litt ekstra interessante og lagt de utover terrassegulvet. Kanskje du vil gjøre noe lignende?

Du kan dele bilder på tre måter:
– Legg de ut i tråden på Facebook (klikk her)
– Er du på Instagram så kan du bruke hashtagg #bladcollage
– Har du blogg kan du blogge og legge lenke i Ienketingsten (som ikke er der riktig enda, men legg i kommentarfeltet så lenge)

Gleder meg til å se hva som skjer i din hage/grøftekant/park/skog! 

.

På mitt bilde finner du:
– Parykkbusk (litt juks, den er omtrent slik året rundt)
– spisslønn (vanlig lønn)
Måneskinnslønn
– En japansk jeg ikke husker navnet på, dette er årsskudd
– Japansk dverglønn, ‘Osakazuki’
– Vifteblodlønn, ‘Atropurpureum’.
– Silkepeon
– Mukdenia Rossii ‘Karasuba’
– Syrinhortensia
– En lang jeg slettes ikke husker navnet på, en staude med noe på blod..
– Jordbær
Rosa mjødurt
– høstormdrue
Villvin
– Solsikke (helt vanlig fra fuglematen)

Ideen er forøvrig ikke min, jeg fikk den fra en statusoppdatering på RHS sin facebookside. Anbefales :)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her