Grønnfink pønsker på livet ved fuglebadet

Tennåringslivet byr nok på sine utfordringer også for en liten fugl. Lurer fælt på hva denne juvenile grønnfinken tenkte på der han satt i lang tid ved fuglebadet. Spekulerte den på hvordan livet skulle bli, eller bekymret den seg rett og slett over hvordan hårsveisen egentlig ser ut på siden der?

gronnfink-fuglebad-2

gronnfink-fuglebad-1

Du kan se og lese mer om fuglebadet her. Jeg bruker det både som en mat og vannstasjon for fuglene og annet dyreliv, og som nok en flate å dekorere 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her