Hei Høst!

Jeg er av de som synes høsten har en ufortjent dårlig rykte. Høst er en flott tid, med masse hageglede, iallefall om du sørger for å velge de rette plantene til hagen 😉

Denne ukens bukett samler noen av høstens vakre varme farger, du ser: Ringblomst,  blomkarse, solbrud, marikåpe, alunrotblomster, georginer, kornblomst,  frøstendene på rotseleri (jadda, jeg driver med mye rart) og bladene til vortemelk ‘purpurea’. Jeg vil hevde at de flotte mørkerøde vortemelkbladene gjør halve buketten, de binder det hele sammen og roer ned de sprelske fargene.
Vasen er Finn Schjølls Boblen i fargen Metallic kobber fra Magnor glassverk.

Lyst på mer høstblomstinspirasjon så titt inn på listen over superherdige høststauder, eller besøk stikkordet høsthagen.

bukett-boblen-1

bukett-boblen-3

bukett-boblen-4

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Nydelig- ja det er en sann fornøyelse å plukke inn i mengder slik du har gjort. På veg ut i hagen for å ta inn georginer til meg selv- har gledet andre med dem igår.Utrolig hyggelig å gi bort fra egen hage-dibbelt glede.Ha en god lørdag

  • åja! Digger å gi vekk blomster fra hagen. Koselig å ha med noe en har dyrket frem, koselig å lage bukett, og herlig å se hvor glade mottaker blir for noe personlig (som blir brukt opp og ikke puttet i skap…hehe).

   Ha en fin helg og uke Anne Elise!

 2. Alldeles nydelig. Her står det bittesmå solsikkeblomster på bordet i dag. Koselig med høst synes jeg og gleder meg til å pynte opp på terrassen med furu,kvister og lyng. God helg!

  • Jeg har noen bittesmå solsikker stående borte under fuglemateren, men de må nok stå der, finest på avstand… hehe, (cue: fuglemateren…)
   Og god helg og uke til deg og ja 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her