Solsikker, georginer og ringblomst. Høst er herlig!

Solsikker er ikke de enkleste blomster å få til å trives i en vase, men flytende på vann blir de geniale. Akkurat disse solsikkene har fuglene sådd for meg, jeg liker sånne hagehjelpere!

De flyter sammen med georginer og ringblomster i en stor krukke jeg har brukt som fuglebad/minidam i ett par år nå og som har blitt vist mange ganger før i år.  Jeg er veldig glad i å bruke romstore men lave krukker, både til blomster og vannfat, det gjør seg alltid med høydevariasjon.

ringblomst-georgine-solsikke

Bildene er forøvrig overskuddsbilder som ikke kom på trykk, så da synes jeg dere kunne få se de her istedet 🙂 De ble tatt for tå måneder siden, men alle blomstene er fortsatt på jobb i hagen og presterer riktig bra  selv om solsikkene nå egentlig er mer opptatt av å lage nye frø til fuglene 🙂 Du kan se helhetsbilde  av fuglebadet i spalten min i Norsk Hagetidend, og i bakgrunnen på noen av bildene i artikkelen om hagespill.

 

ringblomst-georgine-solsikke ringblomst

 

Anne-solsikker

Ikke alltid lett å holde balansen i et kraftig skrånende bed skal jeg si dere…

– God helg!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Du verden så fint det er med flytende blomste Det lurer jeg på om jeg skal adoptere! At det også kan brukes som fuglebad blir jo en vinn vinn situasjon! Bildene dine setter jo et smil på hvemsomhelst!!! Herlig Anne 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips