Adventbukett i en Citroën-pappboks

Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å leke med hva jeg bruker som vaser! Det er lett å gripe etter en av de ørten vasene jeg har, men hvorfor la seg begrense til de? Så, derfor havnet denne buketten i en gammel pappboks som en gang i tiden rommet noe til en Citroën 2CV (jeg kan ikke fransk, men translate tipper skjorte? (skjorte!!?).

Men boksen er jo i papp, åssen kan den bli vase da, tenker du muligens? Vel, slikt er ikke vanskelig å løse, er bare å sette ett glass oppi boksen det.

Buketten består av roser, en vakker mørkbladet busk jeg antar er bøk og grener med eucalyptus. Det er ikke så ofte jeg kjøper roser til meg selv, jeg er nemlig ikke noen fan av de vanlige stilkrosene som blir for standardiserte og stive for min smak. Men dette er ikke stilkroser, dette er grenroser, og det synes jeg blir en helt annen greie. Rart med det, men jeg lar meg lettere sjarmere av blomster som ser ut som om de har vokst opp i det fri 🙂

Rosebukett i citroenboks

rosebukett-1 rosebukett-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

19 KOMMENTARER

 1. Hei igjen, Jeg kunne jo ikke la være å forsøke å finne ut av denne mystiske «skjorten» – synes det bare var på morsomt – være litt detektiv – mye rart på e-bay!

  Tror kanskje heller «chemise» her ( i teknisk betydning av ordet, i følge ordboka) dreier seg om et slags hylster, hette(ev. kappe , omslag)som har med noe inni motorer å gjøre(er ikke speisalist på motorer, men kan fransk…!). Kanskje noen andre som vet hva dette på bildet er?

  http://www.befr.ebay.be/itm/Kit-chemises-pistons-204-DIESEL-/191426134206?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item2c91e300be&_uhb=1

  (Monopole Poissy er vel en slags bil(del?)fabrikk, ser det ut som, dersom man googler det? )

  Ja, ja, bare for kuriositetens skyld :-))

  Hilsen Annette

  • Wow, tusen takk for detektering! Så artig! Kommentaren din ble liggende til moderering, i mellomtiden har en annen leser også satt seg ned og googlet, og kommet frem til at det var en bildel.

   flott at det er en bildel og ikke en skjorte! Nå ble boksen enda finere 😀

 2. Hei Anne! Nydelig bukett! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Og bare lån så mange bilder du vil. Kanskje du ville ha dem i mer opprinnelig format, så det er lettere for deg å få noe fornuftig ut av mine rufsebilder? Send meg i så fall en mail, helst i dag, så kan jeg returnere bedre bilder om du vil… Ha uansett en snasen helg!

 3. Annerledes og knalltøft ble det! :)) Denne rosebuketten var litt røffere og «villere» enn rosebuketter flest, nydelig, og passet jo perfekt i den gamle pappboksen!

  Og tusen takk for at du tenkte på Glassveranda i forbindelse med juledekorasjon-bloggposten 😉 Du må selvsagt gjerne låne bilder, Anne! 🙂

  Ha en riktig fin helg!

  Stor klem, Ann.

 4. Chemise=stempler, dvs. en bil-del 🙂

  Litt googling etter det franske uttrykket ga treff på en ebay side, som jeg kunne kjøre i google translate.

 5. Annerledes og knalltøft ble det! :)) Denne rosebuketten var litt røffere og «villere» enn rosebuketter flest, nydelig, og passet jo perfekt i den gamle pappboksen!

  Og tusen takk for at du tenkte på Glassveranda i forbindelse med juledekorasjon-bloggposten 😉 Du må selvsagt gjerne låne bilder, Anne! 🙂

  Ha en riktig fin helg!

  Stor klem, Ann.

 6. Hei Anne:)
  Flott bukett!! Og med en vase som er «litt på si» blir det hele utrolig flott!
  Ps..selvfølgelig kan du låne bilder…og kjempekoselig at du vil ha meg med:))

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her