Easy peasy adventlysestake. Med rødløk :)

Ikke verdens beste bilder akkurat, men-men, sånn er det når fotografen ikke har lært seg å ta bilder uten dagslys. Jeg skulle egentlig gjøre noe helt annet i kveld, men så trillet rødløken frem og angrep meg… Og det å bli adventdekorasjon var ikke nok for rødløken nei, den måtte absolutt blogges også!

Sådaså, hva skal en stakkar gjøre?

Nå er jeg spent på om dette forblir adventstaken så lenge, jeg hadde eeeegentlig en helt annen og mer glamma plan, men vi får se 😉

Vil du se flere adventstaker og andre adventstanker så er det 1. advent som er tema for Blommig fredag i dag. Og så finner du lenker til rene adventstakesamlinger nederst i den store juledekorasjon-oversikten min.

 Ha en herlig helg, og adventstid!

adventlysestake-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her