Svibel i rødkål!

Hehe, adventsfargen kan du finne på de rareste steder, og mose kan brukes til det meste 😉

Her har jeg skåret ut plass til en svibelløk i en rødkål, og dyttet mose rundt. Fjern de ytterste bladene på rødkålen slik at du får frem de uskadede flotte bladene slik som her.

Se flere adventsrelevante tips på stikkordet advent 🙂

svibel-dekorasjon-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

    • Hei Elken. Det er slettes ikke et dumt spørsmål! DIY står for Do It Yourself, som direkte oversatt betyr «gjør det selv». Det er et ganske vanlig engelsk begrep vi mangler kortversjon av på norsk, så DIY brukes derfor også til en viss grad i det norske språk, som slang. Jeg bruker av og til den engelske forkortelsen i tittler fordi det blir for langt å skrive «gjør det selv», men burde absolutt unngå å bruke den i tekst slik jeg gjorde i dag.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her