Kjernebiter gasser seg med solsikker :)

Jeg har av og til kjernebitere innom foringsplassen. Det er en artig fugl med et litt anderledes utseende enn de andre finkene. Jeg synes den med den tette kraftige kroppen og voldsomme nebbet ser ut som om den aspirerer til å være en papegøye…! Men papegøye er den jo ikke, kjernebiteren er faktisk en fink. Lær mer om kjernebiteren her.

Kjernebiteren er veldig glad i solsikkefrø som den knuser med den største letthet, og sitter her på kanten av den største fuglemateren min som rommer hele 10 liter. Når man har såpass besøk som jeg har så er det praktisk at fuglemateren rommer litt! Materen distribueres av Nordic Garden, (som har gitt meg denne), og selges gjennom blant annet Hageland/Bogrønt og Felleskjøpet.

kjernebiter-2

Denne bloggposten er ikke betalt på noe vis, men jeg har fått fuglemateren og har et annet sammarbeidsprosjekt på gang med Nordic Garden.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei.
    Jeg ønsker å kjøpe en slik stor fuglemater på 10 liter for å ha på hytta på Venabygdsfjellet. Du skriver at den er fra Nordic Garden, men finner den ikke der…
    Kan jeg kjøpe den fra deg?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her