Oversikt over DIY juledekorasjoner

Noe av det kjekkeste jeg veit på høst og vinter er å lage kranser og andre dekorasjoner med skatter fra skog og hage. Av og til lager jeg «slik gjør du det» veiledninger, og nå har jeg samlet alle slike som er julerelevante på en side. Du kan besøke den her.

Det kommer naturligvis enda flere dekorasjoner til i løpet av de fem ukene vi har igjen før ju. For jeg er skikkelig i julemodus og har faktisk tre planlagte og delvis påbegynte kranser liggende, må bare finne den rette kombinasjonen av futt og dagslys (må ha dagslys skal det bli skapelige underveisbilder).

Håper samlingen inspirerer!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

    • tusen takk Inger Marie, kommende fra deg så betyr det mye! Du er jo helt rå på dekorasjoner, jeg sikler støtt over de fine tingene du tryller frem 🙂

  1. Stadig like imponert over dine dekorasjoner – mosehjerte i hønsenetting har jeg laget tidligere -etter din inspirasjon selvfølgelig….det er gammelt og brunt nå , men fint på sin måte. Har to hjerter, vil prøve å legge mose utenpå det ene for å se om æ får det til- takk for inspirasjon- så fikk æ en grunn til å glede mæ over at sneen forsvant , slik at æ kan gå ut å finne mose. Kos deg med dine kreative sprell og for at du deler så raust.

  2. Lykken er å sitte inne en regnfull søndag, lage lyslykter og dørkrans av skogens materialer og bli enda mer inspirert takket være Moseplassen. Takk for at du deler Anne!

  3. Jeg blir jammen så inspirert hver gang jeg titter innom Moseplassen. Tenker på å starte så smått med litt adventsdekorasjoner både inne og ute. Hva tenker du er mest holdbart når det gjelde avkutta grener av gran, furu eller einer? 🙂 Noen tips for å hindre at de drysser så fort? 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her