Hurra, atter islykttid!

Minusgrader har sine fordeler! Snø som transformerer gråbrune uteareal, rimfrost som skaper små kunstverk på vinduene. Og is 🙂

Foreløpig er det ikke kaldt nok de fleste steder til å fryse islykter, men da kan fryseren trå til. Og når islykten er laget så står de en stund ute så lenge det er nær null, eller du kan nyte den inne i noen timer. Islykten øverst er laget i en islyktform og har fått følge av amaryllis. Blomsten var i ferd med å blomstre av, og da er det genialt å gi den litt lengre «liv» ved å fryse den inn i en lykt. Lyktene nederst er laget i ballonger 🙂

Om du har fulgt meg noen år så veit du vel at jeg har islyktdilla og om vinteren fyller hage, hus og blogg med lysende is. Jeg har lagt ut informasjon om hvordan lage islykter med ballong,  hvordan lage islykt med en bøtte, og med to bøtter, og hvordan lage islykter med islyktformer. Og jeg har innformasjon om hvor kjøpe islyktformer (som forøvrig er strålende julegaver).

– Ha en fantastisk helg! Jeg skal lage mosekrans, teste ut en ny islyktide, klippe snøfnugg og vegetere på sofaen 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

 1. Den er SUPER smuk. Næsten et kunstværk.
  Jeg ville ønske vi også havde temperaturer så vi kan lave dem også.
  Men foreløbig… så har vi det lunt.
  Mange julehilsner Susan

 2. Den er SUPER smuk. Næsten et kunstværk.
  Jeg ville ønske vi også havde temperaturer så vi kan lave dem også.
  Men foreløbig… så har vi det lunt.
  Mange julehilsner Susan

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her