Islykt og svarttrost i solnedgang :)

Julekos!
Akkurat nå er det fantastisk islyktvær over store deler av landet og jeg er naturligvis i gang. Denne islykten er laget med ballong som er plassert i en liten bøtte for å gi den fine fasongen. Lykten står nå «opp ned» i forhold til hvordan den ble fryst. Det er ikke noe problem å få til om man bruker lufttrikset, + varmt vann og en stålkum.
* Du kan lære å lage islykt i ballong, inkludert tips om hvordan få pene åpninger som dette ved å se ballong-islykt-videoen.
* Ble du forvirra over forklaringen med ballong + bøtte, her er et bilde av oppsettet.

Og for de som er imponert over at jeg fikk svarttrosten til å sitte akkurat der, jeg har bestukket fotomodellen med rosiner…. 😉

Fortsatt god jul alle sammen!

islykt-lys-1

svarttrost-islykt-flukt

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her