Islykt og svarttrost i solnedgang :)

Julekos!
Akkurat nå er det fantastisk islyktvær over store deler av landet og jeg er naturligvis i gang. Denne islykten er laget med ballong som er plassert i en liten bøtte for å gi den fine fasongen. Lykten står nå «opp ned» i forhold til hvordan den ble fryst. Det er ikke noe problem å få til om man bruker lufttrikset, + varmt vann og en stålkum.
* Du kan lære å lage islykt i ballong, inkludert tips om hvordan få pene åpninger som dette ved å se ballong-islykt-videoen.
* Ble du forvirra over forklaringen med ballong + bøtte, her er et bilde av oppsettet.

Og for de som er imponert over at jeg fikk svarttrosten til å sitte akkurat der, jeg har bestukket fotomodellen med rosiner…. 😉

Fortsatt god jul alle sammen!

islykt-lys-1

svarttrost-islykt-flukt

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips