Lag champagnekjøler til nyttårsfesten!

Enten du setter champagne i den eller eplemost, en champagnekjøler i is vekker oppsikt på festen! Jeg har brukt akkurat de samme teknikkene som jeg gjør for å lage islykter, og byttet ut lyset med drikkevarer 🙂

I bildet over ser du:
– Champagnekjøler laget i bøtte. Jeg lot bøtta stå ute ekstra lenge så veggene er supertykke. Pen åpning ble laget ved å bruke en ballong med varmt vann (plastpose gjør samme nytta. Les her om hvordan lage islykter med en skurebøtte ol.
– Champagnekjøler laget i islyktform. Dette er den store runde, som faktisk selges som nettopp champagnekjølerform. Les om isformer og hvordan bruke de her. Og hvor kjøpe islyktformer her.
– Champagnekjøler laget i ballong. Akkurat denne er laget i en stor ballong som ble satt i en Kenwood miksebolle for å få fasongen. Den står opp ned i forhold til når den ble fryst. Les om hvordan bruke ballonger for å lage fantastiske islykter her. Ballong i vanlig størrelse blir også stor nok.

champagnekjoler-islykt

champagnekjøler-is

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her