Gråtrost i vinterhagen

De fleste trostene flyr lengre sør enn Oslo for overvintring, men noen av de synes tydeligvis at bevertningen på Moseplassen er god nok til å gjøre byfugler av seg for vinteren. Svarttrosten kommer helt fast, gråtrosten er det litt færre av og ikke like regelmessig.  Begge er like velkommen, og den konstante kjeklingen dem mellom er god underholdning 🙂

Gråtrost i rosebusk

PS: Bildene er tatt i romjula mens vi fortsatt hadde hvit vinter. Rosen gråtrosten sitter på er den fantastiske ‘Rhapsody in Blue’

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Kjempe fine bilder av Gråtrosten! Vi hadde også besøk av den i hagen ved ytre delen av Sognefjorden. Ellers har vi hatt mange blåmeis og kjøttmeis i nærheten av huset og i fjæra har vi sett laksand og gråhegre som ser ganske så morsom ut.

  2. Enig, noe av det nydeligste jeg har sett! Fuglen ser så myk og god ut – og morsomt uttrykk på den! Og med de vakre frosne rosene! Og fint med nesten ingen bakgrunn(bortsett fra svarttrosten da!):-)

    Annette

  3. Koselig å finne igjen disse bildene — vi har en slik fin vinter-gråtrost i hagen i dag. Han satt og spiste av nyper på en frossen rosebusk, og var også oppe i epletreet der det henger en mater med forskjellige frø.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her