Kung fu ekorn! :)

Denne karen har en noe bissarr spisestil. Jeg kan ikke helt forstå at det å ha en fot på treet og en på materen er en praktisk måte å spise på all den tid materen jo henger fritt og dermed snurrer. Men som du ser av bildeserien under, ekornet gav seg ikke!

Det er vel ingen hemlighet at jeg har sans for ekornas akrobatikk, jeg finner mye underholdning i det og prøver å fange noe av det for å vise dere. Akkurat denne spisestilen har jeg kun sett en gang før, i sommer av en liten ekornunge. Kanskje er dette samme karen?

ekorn-kung-fu-3
Han synes jo helt sikkert dette var en strålende måte å spise på, helt til materen begynte å snurre…

ekorn-kung-fu-2

ekorn-kung-fu-1

Og ja, det er et gutteekorn dette, ingen tvil 😉

Fikk du lyst til å mate ekorn så finner du noen tips til det her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Ihh, hvor sødt! Jeg har selv to egern «boende» i haven, men jeg har dog aldrig set dem gå sådan i spagat 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her