Perlerad av islykter, velkommen til fest!

Har du en trapp eller en sti frem til inngangsdøra di? Besett den med islykter! Fetere velkomst kan man vel ikke få til en fest? Disse islyktene er laget med ballonger, ballongislykter kan du lære å lage ved å se min superpopulære video.

Fortsatt god helg alle sammen!

islykter-trapp-3

islykter-trapp-4

islykter-trapp-5

islykter-trapp-2

Anne-islykter

Pst: Du finner masse mer om islykter på stikkordet islykter.
Og du, om du ble inspirert så er det alltid hyggelig om du deler postene mine med venner!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Flotte lykter! Jeg lurer på hva slags stearinlys du bruker? Jeg synes det er vanskelig å finne lys som brenner godt i kulda.

    • Jeg bruker hvite kubbelys eller hvite «antikk» stakelys (de som er litt tykkere). Kubbelysene gir mest lys og brenner lenge så jeg foretrekker de om det er plass. Stakelysene stikker jeg enten ned i snø om det går, eller jeg setter de i en liten stake, eller fester de i en halvbrent telys (smelter stearin).

  2. Dette var kjempelekkert! Har enda ikke fått prøvd meg på islykter, jeg. Snart på tide. Virker jo veldig enkelt etter dine instruksjoner. Fortsatt god helg!

  3. Så nydelig!Super velkomst hos deg med disse flotte lyktene.
    Jeg satte ut en bøtte igår- så gleder meg til den er nok frossen så da blir det fint ved inngangen.Ha en flott søndag!

  4. Hei.Stor takk for hjelp til flotte lykter! I dag ble mine brukt på alteret i fornindelse med utendørs gudstjeneste i Hurdal. Vi hadde VM Spark Utfor i går med påfølgende VM- gudstjeneste i dag. Biskopen holdt talen, og det var sol og strålende vintervær og vindstille! Morsomt å kunne sende lykter med folk i etterkant. Lyktene ble jo så vakre med hvitt lys og tulipan inni. Hver lykt blir helt unik med skjønne innfrossede krystaller. Nok en gang:Stor takk!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her