Rødstrupe

Rødstrupen er en av hagens søteste gjester, eller hva?

roedstrupe-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Enig- jeg har og en som har overvintret mange år i min hage, den er favoritten min av de besøkende..- nydelig bilde du har tatt!

  2. Ja, rødstrupen er så søt med sin runde fasong og flotte rødfarge. Absolutt en av mine favoritter. Har den ikke her om vinteren, så for meg er den et sikkert vårtegn.

  3. Rødstrupen er min favoritt, er her hele året. Satte opp en spesialkasse til den i fjor til erstatning for redet i vedstabelen som jeg desverre måtte fjerne, men kassen ville den ikke bo i. Nye muligheter i år? Nå hører jeg den er i nærheten.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her