Å jubabaluba! Tre ekornunger i hagen, I DAG!

!
Seriøst, for en vinter! Eller «ikkevinter». Ekornunger allerede i februar er ikke overraskende, det er sjokkerende! De ekornungene var ikke babyer heller, ganske flinke til å klatre og balasere var de. Men at det er barn er det ingen tvil om. Det er bare søsken som kan spise sammen av samme mater! Supernysgjerrige var de også, en av de føyk forbi foten min, med 50 cm klaring… (nei, det er ikke teknisk mulig å fotografere små ekornbarn som løper, spesielt ikke med telelinse rett ved foten)

Men det ble da bilder! Deler i full fres noen nå, så følger jeg på med mer om ekorna etterhvert, men nå må jeg løpe og holde foredrag om humler. Enjoy!

ekornbarn-februar-4 ekornbarn-februar-3

ekornbarn-februar-5

ekornbarn-februar

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. For noen søte små nøster. Ekorn er en sjelden gjest heromkring.

  Jeg liker ikke å legge igjen epost-adressen min rundt omkring på nettet.
  Men gjør et unntak for ekornbarna 🙂

 2. Heldige du som har ekorn i hagen! 😀 Det skulle jeg gjerne hatt jeg også. Vi har faktisk ekorn på bybalkongen i Oslo en gang iblant. Skikkelig fascinerende dyr å observere! 😀
  Ha en fin helg
  Stein

 3. Hei!
  Ja, det er jo helt utrolig, men det kan ikke være annet enn søsken dette. Jeg har studert de og regnet litt, og jeg tror ikke de er ungekull fra i høst, de er for små og vimsete til det. Samtidig er de ikke babyer heller, så jeg tror de må være født for minst seks uker siden, kanskje så mye som åtte. Jeg er forundra over at ekornmor har valgt å få barn så sent/tidlig, men det var jo en veldig mildt høst og vinter.

  Veldig koselig at dere gleder dere med meg, jeg har bare sett ett ekorn her i dag og jeg fikk ikke sett om det var barn eller voksen, men de kommer nok igjen, og jeg er på alerten med kamera! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her