Hagebøker på Mammutsalg!

Årets mamutsalg starter 16 februar. Jeg har tittet gjennom listene og funnet frem til hagebøkene, og noen nesten-hage-bøker. Jeg har lagt inn lenker til bøkenes sider hos sine forlag slik at du kan lese om boken og i mange tilfeller bla i et bla-eksemplar. Der ser du ikke Mammutprisen. Den finner du enten ved å se om forlaget har laget en egen mammut-side, eller ved å gå til Mammutsalg.com og se i kategoriene. Men sånn generelt sett så er de 50% billigere enn utsalgspris, eller mer.

Husk, det er mulig å forhåndsbestille bøker. Jeg har dog aldri gjort det så ikke spør meg hvordan 😉

Om du har noen av bøkene og har lyst til å anbefale eller antianbefale så er det strålende! Bruk kommentarfeltet 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Jeg har lyst å se på «Praktfulle hager og historiske gods» og egentlig alle, men jeg har alt en fuglebok, som faktisk blir brukt. Dumt ingen av hagebøkene hadde en økologisk vinkling, hadde f.eks. «Kjøkkenhage dyrk økologisk for norsk klima,praktiske tips og råd» av Kirsty McKinnon vært på mammutsalg, så hadde jeg løpt til butikken. Det kan vel nevnes under tvil og frykt for å ikke få tak i den selv, at Ark har «Gyldendals store nordiske Flora» på mammutsalg.

    • Jeg synes vel det er fint at kirstys bok ikke er på Mammut enda, det betyr at forlaget har tro på at den skal leve lengre. (mammutsalget er jo siste stopp før «døden»). Det er en bok jeg unner lengre liv, selv om jeg jo godt forstår at du har lyst på den uten å betale fullpris.

      Takk for tipset om Gyldendals store nordiske Flora!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her