Solslikkeren

Jeg har mye grønnfink i hagen, det er en koselig fugl som trives i store flokker og som er her fast gjennom hele året. De første bildene viser en grønnfink-hanne, han er som du ser svært så grønn, mens konemor derimot er langt brun-blassere, spesielt på brystet. Barna er forøvrig enkle å skille ut de også, de har nemlig spraglete mage (du kan se de her).  Så finner du litt mer informasjon om grønnfinken og lenker til sangen her.

Grønnfinken er spesielt glad i å sitte og sole seg, noe som jo er dønn praktisk når en prøver å ta bilder 🙂 Mer av sånn oppførsel takk!

Grønnfink hanne Grønnfink hun

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Nydelig fugl og flotte bilder. Jeg har også besøk av grønnfinken fra tid til annen, men har enda ikke sett de i vinter. Nå har jeg derimot hatt daglig besøk av en dompap-flokk, i en drøy ukes tid. Det er også veldig koselig!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her