Tyvstart på våren: Hagen blomstrer, inne…!

Jeg er veldig glad i å jukse, og spesielt på vinteren :)
Det er noe eget ved å skape litt juksevår, og det er jo så enkelt! Her har jeg klippet inn noen grener av et plommetre (tror jeg), satt i vann, og ventet to uker. Det er så herlig å følge knoppene svelle opp og se blomstene bryte seg frem på magisk bar gren. Virkelig vårglede, nesten like mye vårglede som det at jeg nå har små ekornbarn i hagen :)

Om du har lyst på noen tips til hvordan drive grener så finner du det ved å klikke her. Men strengt tatt så er rent skår og rent vann nok, så tusle ut i hagen med en skarp saks, eller gjør som meg og få grenene av familie eller venner.

Ha en smashing fin helg!

plomme-grener-4

Vasen er designet av Kristine Five Melvær for Magnor. Dette er Summer, en av fire i serien Seasons. Seasons er kunstglass og hver enkelt er ikke helt lik hverandre, denne vasen er langt mer mønstret enn den jeg har sett i showroom, og akkurat det synes jeg faktisk er litt artig.  Jeg har vasen på utlån fra Magnor glassverk.

plomme-grener-3 plomme-grener

Pst: Om du likte dette så kom igjen, for det kommer flere flotte grener til uken. Jeg har nemlig eksperimentert i år, det er mer enn frukttrær som blir flott i en vase :D

2 KOMMENTARER

  1. Nydelig! Takk for påminnelsen! Nå blir det en labbetur i snøen i farmorhagen for å ta inn noen kvister kornell. Deretter baking av fastellavnsboller! God helg!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her