Utvid utleietilbudet med en arkitekttegnet enebolig til ekorna dine!

Har du ekorn i hagen? Da kan du tilby de arkitekttegnet enebolig 😉 Ekorna finner jo vanligvis sine egne hus, men om du vil ha de boende i hagen, så kan det være en god ide å friste med en vanntett bolig med god beliggenhet i et trygt tre i sånn passe avstand fra matfatet…

Jeg designet i fjor en ekornkasse (bolig), og la ut med arbeidstegninger, klikk her for å se den. Ekornkassen kan bygges uten fancy utstyr, det eneste du trenger er håndsag og hammer!

Jeg har min kasse hengende bak huset (hos naboen faktisk), så jeg har ikke god nok oversikt til å si om noen har flyttet inn. Men jeg har sett flere ulike ekorn være innom på ekspedisjon de senere ukene, så jeg håper jeg fanger interessen til en fremtidig småbarnsmor 😀 

ekornkasse-ekorn-2

ekornkasse-ekorn-3

Ekorna du ser her i dag er faktisk barn 🙂 De er ikke født her i hagen, men kommer på besøk av og til. Ut fra utseende og oppførsel så tror jeg de er født i oktober, november eller desember. Trolig mot slutten av perioden, så merkelig det nå enn virker. Mer om ekornungene til søndagen!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Så fint hus til ekornene. I dag hadde jeg besøk av et ekorn på foringsplassen til fuglene. Det er første gang jeg har observert, og det var så moro! Har bare sett de i trærne rundt her før. Syntes ikke den var så stor, så muligens en unge fra i fjor.
    Kanskje de blir mere «husvarme» hvis jeg bygger et hus til de?

  2. jeg liker spesielt dine fuglekasser – design, men faar ikke printet ut maalskisser og dine vakkert dekorerte eksempler. Kan du hjelpe meg med dette ?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her