#juksevår. Leserenes bilder av drevne grener!

I morgen tidlig (tirsdag 3. mars) skal jeg på God morgen Norge, TV2, og snakke om å ta inn grener for å gi litt liv og vårstemning til interiøret. Jeg kommer til å vise frem ulike grener jeg har drevet frem, og noen av sesongens vaser. Og for å virkelig vise hva en kan få til så har jeg også med meg bilder som vi kan vise underveis i sendingen. Jeg har de siste to ukene samlet inn bilder på Instagram, facebook og pr epost, og her er et utvalg som viser litt av alt det en kan gjøre. Håper det bringer inspirasjon til deg, og har du grener du vil dele med oss så forsett med det på facebook og instagram (på Instagram bruker vi #juksevår). Jeg oppdaterer nok posten med en par bilder til før sending!

Du finner noen gode tips for driving av grener her. Men i utgangspunktet så trenger du ikke å styre. Klipp av grenen og sett den i rent vann med et rent ferskt skår, i lys men vekk fra sydvent sol, så blir det bra!

Håper du vil se på tv i morgen!

thedetail utiminhage
@Thedetail  kirsebærblomster og @utiminhag med solbærgrener (solbærgrener dufter av solbær, anbefales!)

nibist  linnenpinnen
@nibist trolig duftkrossved og  @linnenpinnen med syrin

mgstran mariemarieflyfly
@mgstran med lønn. Ja, den vanlige norske spisslønna, og  @mariemarieflyfly med magnolia

lundbergstine  kwaernes
@lundbergstien med gåsunger/pil og  @kwaernes med kirsebærblomstring

nibist-N2  fruktkaramell
@nibist med for meg ukjent gren og @Fruktkaramell med gullbusk

fru_hansens_hjem fru_hansens_hjem-N2
@fru_hansens_hjem. Til venstre med kirsebær og til høyre med noe for meg ukjent.

heleid elinmjoh
@heleid og @elinmjoh Begge viser grener av magnolia.

annes_utsikt annes_utsikt-N2
@annes_utsikt med syrin til venstre, og med plommetre til høyre.

Trude_wetaas2 anettekristoffersen
Trude Wetaas med noe som ligner på vibernum og @anettekristoffersen med morellgrener

annes_utsikt-N3 74linemnh
@annes_utsikt med noe eieren tror er plommer og @74linemnh med kirsebærgrener

imyklebust ildriullman
@imyklebust med hestekastanjeknopp og @ildriullman med magnoliablomst

Inger_skarpnes
Ikke bare vi mennesker som er opptatt av blomser 😉 Bildet er tatt av Inger Skarpenes‎ og viser magnolia, kirsebærkornell og morellbærgreiner.

Fortsett å dele deres bilder på Instagram med #juksevår og @moseplassen eller på facebook, eller pr epost. Trolig lager jeg et galleri til!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  1. Hei, vet du hvilken type magnolia du har fått tilsendt fra @heleid og @elinmjoh? De var såå vakre. Jeg ser de er litt vare og kan være vanskelig å få til, vet du hvilke typer som er minst kravstor? Er det en busk eller tre? Mye sol? Annet man bør huske på? Gleder meg til å se tv2 i morgen:-) Lykke til;-)

    • Aha! Takk for tipset om duftkrossved. Og veldig hyggelig at du lånte ut bilde, så det er jo jeg som takker!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her