Kjøttmeis i farta!

Ikke akkurat verdens skarpeste action-bilde, men litt artig lell?
Og så satt han seg jo pent ned og poserte etterpå 😉

kjoettmeis-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Det var et artig bilde av kjøttmeis «i farta» Jeg er selv veldig glad i fugler, dyr og blomster og har et yrende fugleliv på foringsplassen. Spesielt har vi gledet oss over å ha fått stilits på besøk flere ganger i vinter og ved en anledning kom det en flokk på 8 stk. Litt av et syn! Det rare er at den bare har vært en gjest her på søndager, men da er det kanskje roligere i området rundt her. En veldig velkommen søndagsgjest.❤️Jeg gleder meg over alt du deler med oss Anne, så tusen takk!

    • stillits har jeg kun hatt en gang i hagen, i sommer kom en forelder med to barn på besøk. Superskjønne fugler!
      Og hyggelig å høre at du liker det jeg deler Reidun, takk for det!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her