På God morgen Norge i morgen! Om påske/vårpyntet inngangsparti

I morgen tidlig tar jeg atter engang med mitt brede smil og mine små prosjekt ned til Tv2 studioet. Tema for dagen er å gjøre det fint ved inngangspartiet.

Ettersom det er en uke til påske så kjører vi naturligvis på med litt påskestemning, men ikke påtrengende så du trenger ikke ha påskedilla for å ha utbytte av innslaget! Det blir litt generell prat om hva en kan gjøre ved inngangspartiet og litt planteprat for de som har klima til det, og islykter for de med klima for det. Og så demonstrerer jeg to ulike kranser, denne og en jeg er sikker på at barn kommer til å elske 😉

Hoveinnslaget er kl 09.40, så kommer det en teaser en eller annen gang i timen før det.

Og ja, naturligvis kommer det en skrittvis beskrivelse her på bloggen av hvordan lage kransene. I løpet av uken, rakk slettes ikke det før sending.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  • Den ER enkel! Det er en kvistkrans med noen mosesurrede løker på. Jeg viser på tv i morra, og så kommer det en skikkelig guide her på bloggen i løpet av uken, rekker dessverre ikke lage den før tv-sendingen.

 1. En mycket fin krans naturmaterial är allt bra fint.Det kanske klarar att sitta på dörren med våra isvindar här i småland.
  Nu väntar jag med spänning på de deltagande inläggen i X-faktor.
  Ha en fin och skön vecka
  Kram Meta

 2. Ja, den var helt utrolig fin! For en god ide med de løkene, som jo ikke trenger så mye jord(litt mose?), og plassere dem på en slik måte! Genial ide! Og SÅ koselig!

  Hilsne Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her