Video: Hagevandring 13 mars!

Jeg har nylig startet med snapchat, og selv om jeg synes at noen ting er litt styrete så er det ganske befriende at intensjonene med og begrensningene i platformen gjør at jeg ikke kan dille så mye med det jeg legger ut. Da blir det nemlig gjort, fremfor utsatt «til jeg har tid/ork/overskudd/godt nok lys/noe bra nok å si».

En ting jeg ser funker godt å bruke snapchat til er å lage en ukentlig hagevandring, så det gjorde jeg i dag. Og om dere synes det var kjekt å se så kommer jeg nok til å dele de hit til bloggen også. Så, fortell meg hva du synes!

– Er du på Snapchat så følg meg gjerne, brukernavn: Moseplassen

– Lurer du på hva snapchat er? Det er en app til smarttelefoner, litt ala instagram. Den skiller seg fra andre apper ved at en har veldig begrensede redigeringsmuligheter, og at det man legger ut kun ligger i kort tid og så forsvinner.

5 KOMMENTARER

 1. Jeg synes video er stas! Det har du kanskje lært av Claus Dalby? Jeg elsker hans videoer, der får man inn mange sektorer(gjerne 360!) på en gang  – veldig lærerlikt! (Og så er det alltid så hyggelig å høre litt fuglekvittter, eller kanksje sang – særlig hos deg med så mange fugler, kanksje?

  (Noe litt morsomt: en gang sist sommerferie, og mannen min var hjemom(mens jeg satt igjen nede på hytta ute på svaberget, og lurte fælt på hvordan det så ut i bedene mine hjemme), så bad jeg mannen min ta en video av hagen(fordi man jo får med seg mye mer da, mye mer ennn på bilder!), og vet du hva han gjorde? Han begynte å snakke dansk – filmet og fortalte! (hele famlien har jo måttet sitte og se på meg være inn på Claud dalbys blogg, og lært seg dansk gjennom hans utallige hagevideoer:-))

  Hilsen Annette

  • Hei Annette. så fint at du likte videoen! Jeg veit jo godt at Claus lager små videor fra hagen, men jeg pleier faktisk ikke se de, jeg er nemlig mer glad i stillbilder enn video sjøl :) Jeg er feks en sånn som leser nettaviser og ikke ser nyheter på tv (eller på nett-tv).

   Forøvrig, så koselig og fin mann du må ha, det hørtes jo utrolig nært og fint ut!

 2. Supert! Koselig å se video. Du har nok mye mer vår enn det jeg har, for her ligger snøen i hauger enda.
  Jeg har gravd meg frem til drivhuset, så der inne kan jeg sitte litt i fred og drømme.

  Ønsker deg en fin helg. Vivi

  • Ja her har det virkelig kommet langt nå. Det var jo nesten ikke vinter så det skulle ikke mye til før det lille vi hadde av snø forsvant. Kos deg i drivhuset, innendørsvår ekke så dumt det heller?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her