Video: Hagevandring 21. mars

Jeg har jeg satt sammen en ny liten hagevandring på Snapchat med små glimt fra hagen. Bli med ut! (og følg meg gjerne på Snapchat, brukernavn: Moseplassen)

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Våknet med stresshodepine etter en travel uke.Laber start på helgen ble raskt forvandlet til glede og takknemlighet da jeg møtte våren rett utenfor kjøkkendøra. Strålende sol, fuglekvitter og nydelige snøklokker i bedet under epletreet! For en overveldende forvandling våren er- fra kulde og snø til snøsmelting som får frem brune bed fulle av kvist og kvast uten tegn på liv. For en glede å se løkplantene som våkner til liv under den varme vårsola. I tillegg er jeg så heldig å ha masse blåveis oppi villhagen vår.
  Flott med de små hagevandringene dine. Man må ut og oppleve våren, både i egen hage og i naturen.

 2. Så hyggelig å få bli med en tur i hagen din, Anne!
  Her snør det, et hvitt slør har lagt seg over jordene (er ikke for ingenting det kalles «fjellovergangen Spikkestad») men vi holder hagehumøret oppe og nyter søndagen!

  De lyseblå irisenne dine var utrolig skjønne, kommer du med noen detaljer om dem, f eks hva de heter og hvor man får tak i dem?

  God søndag!

  • Det snør her også 🙂
   Du, det er våriris ‘Katharine Hodgkin’ http://moseplassen.com/2013/05/iris-katharine-hodgkin/

   Den er enklest å få i løkform på høsten, eller du kan finne den på velassorterte blomsterbutikker nå. Akkurat hvor du skal gå veit jeg ikke, jeg kjøpte jo mine på engrosmarkedet. Jeg har de i bed også, men det tar nok en par uker før de springer ut, med mindre det blir sprengvarme. Disse her skal få stå og kose seg i krukker til de er ferdige, og så planter jeg de ut i bed etterpå så de kan glede meg i årene fremover.

 3. Så hyggelig å få bli med en tur i hagen din, Anne!
  Her snør det, et hvitt slør har lagt seg over jordene (er ikke for ingenting det kalles «fjellovergangen Spikkestad») men vi holder hagehumøret oppe og nyter søndagen!

  De lyseblå irisenne dine var utrolig skjønne, kommer du med noen detaljer om dem, f eks hva de heter og hvor man får tak i dem?

  God søndag!

 4. Hei Anne!

  Nå har jeg sittet og lest og sett på bilder på siden din her. Jeg kløør i fingrene etter å komme igang. Jeg la deg nettopp til på Snap, så nå gleder jeg meg til stadige opptateringer fra deg.

  Jeg bor på en liten gård på Tomter i Østfold. Jeg har en stor, stor hage med masse, masse plen! Urgh! Plen kan være så kjedelig… Ja, eller jeg mener.. Jeg vil mye heller lage spennende små ganger og bed rundtomkring. Jeg gleder meg til å lære mer av deg og bli ispirert!

  Skulle du noen gang ta opp temaet «Hvordan gjøre en kjedelig plen om til spennende hage», så bare ta kontakt!! Jeg har masse av plass du kan få boltre deg på. Litt tull og tøys fra meg, men jeg mener det også, litt. 🙂

  Ha en flott april-dag!

  Klem fra An-Magritt

 5. Hei Anne!

  Nå har jeg sittet og lest og sett på bilder på siden din her. Jeg kløør i fingrene etter å komme igang. Jeg la deg nettopp til på Snap, så nå gleder jeg meg til stadige opptateringer fra deg.

  Jeg bor på en liten gård på Tomter i Østfold. Jeg har en stor, stor hage med masse, masse plen! Urgh! Plen kan være så kjedelig… Ja, eller jeg mener.. Jeg vil mye heller lage spennende små ganger og bed rundtomkring. Jeg gleder meg til å lære mer av deg og bli ispirert!

  Skulle du noen gang ta opp temaet «Hvordan gjøre en kjedelig plen om til spennende hage», så bare ta kontakt!! Jeg har masse av plass du kan få boltre deg på. Litt tull og tøys fra meg, men jeg mener det også, litt. 🙂

  Ha en flott april-dag!

  Klem fra An-Magritt

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips