X-faktor blomster: Blå!

x-blaaHvilken blå blomster inspirerer deg? Hvem faller du for, hvem tror du kan sjarmere dommere og lesere og vinne frem på den store scenen?  Vi tar i mot påmeldinger frem til onsdag formidag kl 12, så dykk ned i arkivet og finn frem en drøm!

PS: Dagens farge er blå og alle sjateringer er velkommen, både blålilla og blågrønn, lyseblå og mørkeblå.

Om konkurransen: Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille x-tra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

X-faktor blomsterutgaven er åpen for alle bloggere og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Rosa runde, gul runde, og hvit runde er avsluttet. Rød og orange er åpen en par timer til, dette er blå audition og så avslutter vi med de litt småsære svarte og grønne.

Hvordan delta
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, feks hvorfor du liker den og hva den heter, om du veit. Lag lenke til denne konkurranseposten.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg.
4. Kom hit og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Gratulerer, du er med! Nå kan du gjerne fortelle vennene dine om det og få de også til å delta!
—> Alt er grundigere forklart i konkurransens hovedpost, den finner du her

Premier:
Alle premier er donert av fantastiske Magnor glassverk! Du finner forhandleroversikt her.
1. plass: Åtte kuverter av Finn Schjølls frodige nye servise Finns hage!
2. plass: Vasen Boblen Winter Wonderland
3. plass: Vasen Liv, modell 214020
4. plass: Vasen Olive, valgfri farge
5. plass: Rose ring, valgfri farge

Premiene er fra Magnor glassverk

Finalistene plukkes av jury, denne består av:
Finn Schjøll, norges blomstermann over alle. Og meg, Anne Havåg Holter-Hovind.
Vi velger ut 30 finalister fra alle de påmeldte, og så er det dere lesere som stemmer frem vinnerene.For å legge til bidraget ditt, trykk på blå knapp like ovenfor og følg beskrivelsen. Får du det ikke til? Legg inn lenken i kommentarfeltet så fikser jeg 🙂

Håper riktig mange blir med, sammen får vi bloggverdenen til å blomstre!

PST: Bildet på toppen viser honningurt. Det er en super humleblomst, og grønngjødsling. Hva med å gjøre livet lettere for humlene og de andre viktige hagevennene? Her finner du lister over humleplanter, la deg gjerne inspirere 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

  • Det ble fikset 🙂
   Om du lurer på hva som gikk galt, du hadde laget lenken til bildet, ikke til bloggposten.

  • Hei Vera
   Ja, akkurat denne konkurransen er slik. Det kommer utover våren og sommeren andre konkurranser hvor dere uten blogg/hjemmeside (eller flicker-konto), kan delta.

 1. Varför så stressigt? Man vill ju hinna med annat i bloggen än bara X-Faktorn. Alltså: Trevlig tema men alldeles för täta inlägg.

  Hälsningar , Anja

  • Hei Anja 🙂
   Tusen takk for tilbakemeldingen din! Jeg setter stor pris på det, og det er faktisk (iallefall så langt jeg kan huske) den første tilbakemeldingen jeg har fått på at det blir for hektisk i løpet av de tre årene jeg har kjørt konkurransen, men det kan godt være at du reprensenterer mange så innen neste gang jeg kjører konkurransen så skal jeg høre litt rundt hva dere vil foretrekke 🙂

   Hvorfor den er satt opp slik? Jo, jeg synes det var fint med noe som ble litt intensivt, som skilte seg fra de vanlige ukesutfordringene mange er med på. Rett og slett.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her