Krokus-kos!

Det summer i hagen! Krokusen folder seg ut i solen og viser stolt frem hvorfor den er en av mine vårblomstfavoritter 🙂 For i tillegg til at den altså er vakker så er den også en god matkilde for de mange pollinerende insektene.

Jeg digger å mate humlene og vennene dens. Det er nå på våren de virkelig trenger hjelp, og jeg minner på de kjekke oversiktene min over vårblomstrende løk og og vårblomstrende krukkeplanter som humla digger. Sikkert noen skjønnheter der som kan inspirere deg til en enda mer insektsvennlig hage 🙂

krokus-insekt-2

krokus-insekt-4

krokus-insekt-5

krokus-insekt-6

krokus-insekt-7

– og med det siste bildet: Fortsatt god påske til alle!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Krokus er absolutt en av mine løkfavoritter også. Den er den første løkblomsten som kommer i min hage og har så herlige, friske farger som lyser opp i alt det visne rundt, og lokker til seg humlene.
    Fortsatt god påske til deg også!

  2. Så flotte bilder. Likte særlig d nest siste bildet. Helt magisk! Både komposisjonen og fargene. Du har «et godt øye», Anne!

    • hehe, du det er jo i stor grad griseflaks og tolmodighet da 😉 Går såpass fort med insekter at det bare er å knipse i vei og forsøke å rekke å fange de før de flyr videre. Men takk!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her