Snapchathagevandring 26. april

Jeg prøver å få til en hagevandring på snaptchat i uken (følg meg der som Moseplassen). Forrige helg ble det fra hagemessen i stedet for fra egen hage, og så har det vært mye vind og annet å gjøre denne uken, men i dag kom jeg meg ut og fikk filmet vårhagen min. Men dessverre så slo iMovie slo seg helt vrang i dag, komplett umulig å få den til å prosessere filmen. Til slutt gav jeg opp å krangle med den, så da må dere se videoen på Facebook i stedet.

I filmen viser jeg en rekke ulike planter. Har du lyst til å lære mer om de ulike så har jeg blogget om de fleste:
Juleroser/helleborus
Mukdenia rossii ‘Karasuba’
Flerårige krydderurter som kan overvintre ute
Perleblomst
Tulipa turkestanica
Tulipa tarda
Japansk dverglønn, Acer palmatum, ‘Osakazuki’
Lerkespore
Blodurt
Forglemmegeisøster ‘Mr Morse’
Hagemøblene fra Sundays Design, som jeg har fått av produsenten

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her