17mai hilsen fra ekorna og meg :)

Gratulerer med dagen! Håper din er fin!

Vi feirer som vanlig hjemme, og nå rykker ganske snart første pulje forfrossne familiemedlemmer inn i vårt peisfyrte stue. Der får de varm mat, litt kaker og et hjem og hage teppebombet med flaggbånd… gikk visst litt bananas i dagtidlig… Blogger noen bilder av det i kveld tenker jeg.

Ute i hagen koser dyrene seg. Ekornbabyene springer rundt hverandre i trærne og skaper mye baluba, men bortpå de store foringsplassene har de ikke våget seg enda, kanskje i dag? Dette er en av mødrene og hun satt tydelig pris på 17.mai festmaten (og ja, bildene er tatt i dag!)

Kos deg som sagt, Klem Anne 🙂

ekorn-17mai

ekorn-17mai-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her