Bruk mynte i blomsterbuketten!

fredagsbukett-mynteDet er jo ikke bare blomster som lukter godt! Mynte dufter riktig deilig og er koselig innslag i bukettene. Den lukter rett ikke så mye før du kommer borti den, men det er da vel helt ok å ha en grunn til å klappe på blomstene?

Fredagsbuketten fikk i dag et stort innslag av den gul og grønn varigerte mynten, (aner ikke hva den heter). Den har bare rukket å bli 10 cm høy så det satt noen begresninger på buketten, men etterhvert som den vokser mer til så er den enklere å bruke. Sammen med mynten står noen nydelige bleke tulipaner, rød (dvs rosa) jonsokblom, gule stemor, hvit skumblomst, bladene på en kløver/oxalis, og en par smørblomster som jo strengt tatt er ugress 😉

– Ønsker alle en superfin helg! Selv sitter jeg rimelig opptatt med boka, men en fredagsbukett og hilsen måtte jeg jo ta meg tid til 🙂fredagsbukett-mynte-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Åh, for en god ide Anne 🙂 Har mynte i «drivhuset» på kjøkkenbenken. Mye bedre å nyte duften i en bukett på bordet! 🙂 Takk for tips! Goood helg til deg! 🙂 T

  2. Hei,så koselig å lese her på Moseplassen-jeg lette etter info om honningurt,og det fant jeg her : ) tusen takk!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her