Hagebukett med forglemmegei mf

Ååå, jeg er så glad i å ta inn blomster fra hagen! Det er så koselig å plukke blomstene, dandere til bukett og så ha noe pent å se på etterpå 🙂 Her har jeg gått for en uformell bukett med hvit, lyseblå og mørkeblå forglemmegei, perleblomster, flekklungeurt og fenrikshjerte. Fargene er altså ulike toner av blå, litt rosa-lilla, og litt hvitt. Og masse lysegrønt. Veldig vårlig og fresht, eller hva?

Litt juks for fenrikshjertene og den hvite og lyseblå forglemmegeien kommer fra min mor, men hagebukett er det da så lenge blomsten kommer fra en hage!

hagebukett-mai-3 hagebukett-mai-2

«Vasen» er en Pantone kopp. Digger de koppene, enkle rene former og masse farger 🙂 Den grønnstripete puta er fra Designers Guild, og møblene har jeg fått av Sundays Design.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her