Hagemoro med krokket!

Reklame

Gamle lesere husker kanskje at jeg forrige sommer testet ut Jenka og Stigegolf fra hagespillbutikken Ubergames? Nå er sommeren rett rundt hjørnet, og jeg har fått muligheten til å teste krokketen deres og samtidig dele ut et eget sett til en heldig leser, og det takket jeg jo ja til!

Men jeg har jo ikke plen! Heldigvis ingen hindring det når absolutt alle andre og kommunen har digre plener. Etter en kjapp telefon til min bror så hadde jeg fått løfte både på plen og medspillere så da var det bare å sette seg i bilen å kjøre til Fetsund. Der ble jeg møtt av en grønn bror som hadde kjørt gresstrimmeren for å bloggstyle hagen og var helt dekket av gress, min lukende svigerinne som var rimelig fornøyd med at mannen haget, og fem ivrige barn bestående av en miks av min niese, mine to nevøer og to av deres venner

Vi pakket ut krokketsettet «Pro Croquet», avtalte spilleregler, og satt i gang!
Og om det var gøy? JA! Både store og små var ivrige, det var gøy å spille krokket, selv i det usedvanlig autentiske norske sommerværet hvor de fleste av oss etterhvert endte med å tre på oss hetter eller luer… Inget hinder for skikkelig utehygge!

croccet-collage
Som du ser av bildene så er dette ikke helt som den vanlige norske krokketen. Ubergames importerer krokketsettene fra England (men er en Norsk nettbutikk og frakten gikk smertefritt!), og klubber, ball og bøyler holder en helt annen kvalitet enn vi er vant til. Alt er kraftigere og bygd for å vare, noe som definitivt passer det Norske været. Pro Croquet som jeg prøvde ut har både lange og korte køller, ganske praktisk for de yngste spillerene, og jeg må si at jeg digget køllene, størrelsen på hodet gjorde at ballen fikk masse fart uten at jeg måtte ta i. Reglene for engelsk krokket er også noe annerledes med ulikt antall porter og plassering, og det spilles som lag med to baller pr lag.

Men det er altså ingen tingen i veien for å spille med norske regler! Om du ønsker norsk bane så kan du bruke ekstra bøyler og pinne. Eller du kan gjøre som oss og kjøre en hybrid med med engelsk oppsatt bane og ellers følge de norske reglene med en person eller lag som slår frem en ball. Det viktigeste er igrunnen at man finner en måte å spille på som passer hver enkelt, både plenen man har og spillerene som er med. Hovedfokuset er å ha det gøy utendørs!

Vinn!
Har du også lyst på et slikt spill? Jeg har fått lov til å lodde ut ett stk Pro Croquet fra Ubergames til en verdi av 2195 kr! Alt du trenger å gjøre er å legg igjen epostadressen din i skjema nedenfor så kontakter firma en heldig vinner 🙂
***Oppdatert: konkurransen er avsluttet, vinner kåret og kontaktet.

crocquet-spill-2

Komersielle forhold:
Jeg har fått betalt av Ubergames for å teste krokketspillet. Alle meninger er mine og jeg omtaler aldri produkt jeg ikke har tro på.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her