Hvit hage i Sudley Castle

En av forandringene med nybloggen, (velkommen hit om dette er første besøk), er at jeg nå har en header, altså bilde på topp. Det bildet kommer jeg til å bytte på gjennom sesongen, og akkurat dette er tatt i Sudley Castle i Cotswold hvor jeg var for ett år siden.

hvit-hage-sudley-4

Dette er i den hvite hagen. Det er en vakkert og rolig hagerom inntil eiendommens kirke.

Akkurat i april/mai er hagerommet dominert av tulipanene ‘Maureen’. Ellers i året kan man blant annet nyte roser, peoner, klematis og prydtobakk. Jeg tipper den er et syn i juni med blomstrende rosetak!

hvit-hage-sudley-6

hvit-hage-sudley-5

hvit-hage-sudley-2

hvit-hage-sudley

hvit-hage-sudley-3

Og på tross av ansiktsutrykket her, jeg synes virkelig dette var flott! 😉

purpur-lilla-vaarbed-8Pst: Jeg anbefaler at du svinger innom posten fra det burgunder-lilla bedet i Sudley Castle. Minst like imponerende!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her