Blomsterkrans!

Planen var å publisere en «slik binder du blomsterkrans» video i dag, men den planen gikk rett vest (men den kommer nok senere). Men jeg fikk da bundet en par kranser! De skal være med meg på United Bloggers sin Interiør-kategori-fest, så da får jeg sikkert noen til å foto meg med krans der. Jeg er nemlig elendig på selfies..

Nå må jeg skynte meg på fest, god fredag!
blomsterkrans-2

blomsterkrans-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Kjempeflotte! Forestiller meg at du skal ha de på hodet, som hårpynt, men du kunne like godt satt et de på et bord med noen kubbelys i midten… Virkelig fine uansett hvordan du har tenkt å bruke de 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her