Stemningsfull hagefest!

Hagefest!
Det er noe eget når været tillater at man kan dekke opp til fest i hagen. Og det trengs jo ikke være hverken vanskelig eller dyrt å få til noe unikt. Alle som har en hage, bakgård eller balkong kan sette ut noen møbler og fylle bord med dekketøy. For ekstra stemning kan du henge opp litt belysning eller vimpler eller flagrende gardiner eller annet som løfter festen opp i øyehøyde, gjerne gjenbruk juletrebelysning og annet.  Tenk nytt på i hagen hvor du setter bordet, og dekk gjerne i litt røff og rustikk stil så ligger alt til rette for en fantastisk hagefest.

På fredag var jeg på fest med interiørkategorien i United Bloggers, bloggnettverket jeg er tilknyttet. Det ble en fantastisk kveld! Flotte folk og god stemning, og vidunderlige kulisser. Festen ble holdt i hagen til bloggerene bak Anette og Christian, bloggen anbefales!

Jeg likte spesielt godt hvordan de hadde laget det til rundt langbordet så i dag viser jeg frem det. Så kommer mer fra festen litt uti uken 🙂

hagefest-langbord-3

hagefest-langbord-1

Legg merke til det røffe spisebordet, og til den herlig eklektiske miksen av stoler. Jeg digger når man bruker mange ulike stoler sammen slik, gir en løs og avslappet stemning.

Jeg har også veldig sans for den måten å sette opp blomster på. Mange vaser tett-i-tett. Slike uformelle buketter kan alle få til, og det er jo lite som gir bedre stemning på en uformell hagefest enn markblomster og skjærsmin.

hagefest-langbord-5

hagefest-langbord-4

hagefest-langbord-7

hagefest-langbord-2

Jeg er forelsket i de flotte lysene. De er i plast med led, og selges hos Lagerhouse . Står på ønskelista for bursdagen min så jeg håper dere ser mer til disse etterhvert! Om du lurer på hvor noe av det andre er fra så er det litt informasjon i dette blogginnlegget hos Anette og Christian. Om du ikke finner det du lurer på, så spør de! Verdens trivligste folk 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her