Jeg har lekt med sprayboks!

humlegata-spraymalt-1

Vakke det jeg skulle gjøre i dag, men når jeg var nede i Humlegata i dag for å forberede morgendagens humleblomst-vandring så drev de og gjorde seg ferdig med å dekorere gulvet, og jeg fikk være med 😀

Hva jeg malte? En humle såklart, en jordhumle for å være helt nøyaktig! Du ser den litt lengre ned, humla øverst er malt av Adrian i La humla suse og er en hagehumle.

humlegata-spraymalt-5

Det er brukt ordinær sprayboksmaling, de regner med at det slites vekk gradvis i løpet av året. Eventuelle rester kunne da lett vaskes vekk slik at det ikke ble seende rufsete ut. Kunstneren Katarzyna Koprowska har laget sjablongene og sprayet opp gulvet, og så fikk jeg lov å bidra litt 🙂

Det var gøy, kjempegøy! Også ble det jo så fint!

humlegata-spraymalt-2

Hva? Humlegata
Hvor? Sørligata, like ved Tøyen skole i Oslo
Hvorfor? Humlene trenger vår hjelp så La humla suse har laget en humlegate for å skape oppmerksomhet og gi kunnskap.
Når? Åpningsfest i morgen, fra kl 13 (les om den her), jeg bidrar med humleblomstvandringer kl 14 og 15.

Sees?

Pst: Det kommer en liste på bloggen i morgen over hvilken blomster som finnes i humlegata, rakk ikke bli ferdig med den i dag.

humlegata-spraymalt-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Har du fått inspirasjon til å gjøre noe for humlene der du bor? Det er du og jeg som kan redde humlene.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her