Kjærlighet

Jeg har hyllet kjærligheten i fuglenes spa-avdeling i dag 🙂

blomster-blad-regnbue-4

blomster-blad-regnbue-2

blomster-blad-regnbue-3

Du ser peon (stor rosa), ringblomst, iris, løvmunn, valmue, sveve (ugress), malva, stemor. 

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hei Anne
    Så utrolig flott og romantisk. Jeg pleier også å ha roser og pioner i vann, men foreløpig er det bare knopper hos meg. Akeleier var også flott i vannbadet.
    Ønsker deg en fin søndag.
    Klem Vivi

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips