Kjærlighet

Jeg har hyllet kjærligheten i fuglenes spa-avdeling i dag 🙂

blomster-blad-regnbue-4

blomster-blad-regnbue-2

blomster-blad-regnbue-3

Du ser peon (stor rosa), ringblomst, iris, løvmunn, valmue, sveve (ugress), malva, stemor. 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hei Anne
    Så utrolig flott og romantisk. Jeg pleier også å ha roser og pioner i vann, men foreløpig er det bare knopper hos meg. Akeleier var også flott i vannbadet.
    Ønsker deg en fin søndag.
    Klem Vivi

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her