Bokinnspurt!

bokskriving-1

Jeg er jo vant til å jobbe utelukkende digitalt med tekst og bilder, men denne uken måtte jeg kaste inn håndle og gå over på god gammeldags oppslagsvegg gitt. Nå har jeg kommet så langt med boken (Fuglefryd) at jeg fordeler bilder. Masse bilder, og til tider ganske stor overlapp på hvor bilder kan brukes, og det ble bare tull å ha bildene i mapper eller annen digital orientering, så til slutt prøvde jeg papir og det funket overraskende bra.

Et raust utvalg bilder er skrevet ut, og hvert kapittel av boken har fått ett ark. Bilder er grovfordelt på kapitlene, og nå leser jeg meg gjennom manus, vurderer bilder, og flytter rundt på ting til jeg synes helheten blir bra. Skulle ønske jeg lagde dette oppslaget for lenge siden, utrolig digg å se boken lagt ut slik.

Det er gøy å skrive bok, men det er også nokså slitsomt og til tider enerverende og nå gleder jeg meg sinnsvakt til jeg er ferdig med dette trinnet. For ja, selv med innspurt så er dette jo bare ett av flere trinn i bokprosessen. Det blir litt jobbing med redaktør, så skal designer sette hele boken (altså lage layout), og så blir det en god runde med justeringer av bildeplassering og størrelser og valg, og sikkert litt tekstbearbeidelse også. Så skal redaktør jobbe med tekstformatering, vi skal lage register og innholdsfortegnelse, og SÅ, sendes boken til trykk. Og en vakker dag i oktober kan jeg bla i min aller først bok 🙂

Gleder meg til å vise Fuglefryd til dere i oktober! 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her