Drømmehage med drømmedrivhus!

Fra Claus Dalbys hage, på denne tid i 2013. En av de vakreste hager jeg har vært i, med tre (eller var det fire?) ulike drivhus. Heldiggrisen!

claus-dalby-hage-2

claus-dalby-hage-1

Lyst til å se mer fra Claus sin hage? Jeg har overraskende nok ikke fått blogget så mye derifra. Men du ser plassen forran tempelet med den vakre runde speilbassenget hans her, noen av hans mange fantastiske krukkearrangement her, og så kommer det en par fler innlegg fra hagen snart. Men det beste kilden for bilder fra denne hagen den finner du naturligvis på Claus Dalbys egen blogg, eller hans Instagramprofil. Anbefales!

SaveSave

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Hei Anne!

    Helt enig med deg. Vi var så heldige å besöke hagen i august 2014. Mange gode tips ved å fölge hans blogg. Takk for alle flotte innlegg hos deg også.

    Beste hilsen Irene

  2. He he jeg var også veldig imponert helt til jeg skjønte at han også hadde gartnere til å ta seg av hagen. Da ble det liksom litt anneledes – hvem kan ikke få til en praktfull hage da lissom – med det klimaet også. Når det er sagt, så sjekker jeg både bloggen hans og bøker for inspirasjon 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her