Sky av hvite blomster på gjerdet

Jeg er svært glad i denne klematisen! Summer snow kalles også ‘Paul Farges’ og er en unik, men ganske vanlig klematis. Voksevillig, og med mengder av små blomster så passer den udmerket på gjerder og oppetter vegger. Nett og voldsom på en gang. Her er den i ferd med å myke opp gjerdet. Flott nå, men den er akkurat i starten av blomstringen og jeg regner med at den er enda flottere om en måned, for såpass lenge regner jeg med at den blomstrer. Minst 🙂

Les mer om Summer snow her.

 

P8080289

P8080325

P8080327

P8080316

P8080315

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Å, så nydelig den var. Den kommer til å bli til mye glede i tiden framover. Regner med vi får en oppdatering en gang i blant. Koselig at du kommer med et innlegg igjen. Regner med at det betyr at formen er stigende.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her