Dansende spir

Skal du på fest i kveld? Tenk på ormedruen når du danser 😀

Ormedrue er en høy staude med lange slanke spir, og nå står den i knopp i hagen og etterligner dansende kobraer. Jeg digger ormedruas knopper, men den er enda finere når spirene retter seg ut overstrøs med små hvite blomster.

Jeg kommer med en oppfølging på den når ormedrua springer ut med info om planten min, enn så lenge kan du nyte bilder og lese om ormedruer i denne gamle posten.

ormedrue-knopper-makro

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Du har ein nydeleg hage!
    Og no har eg begynt å samle frø til neste år etter inspirasjon frå deg.

    God helg klem

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her