Det lilla drømmebedet hos Claus Dalby

I 2013 var jeg på besøk hos Claus Dalby, som er en dansk hagemann blant annet kjent fra blogg, bøker og TV. Det var virkelig en stor opplevelse å få se hagen live, det er et av de flotteste hageanlegg jeg har besøkt!

Clauses hage består av mange ulike rom, med meget kontrolert bruk av farger. Ett av de områdene som var flottest når vi var der i slutten av august har lilla som hovedfarge, og i dag tenkte jeg å ta deg med rundt i det 🙂

dalbys-hage-1

dalbys-hage-3

dalbys-hage-12

Purpursolhatt

dalbys-hage-13

Stikle, purpursolhatt, frøstjerne, høstfloks

dalbys-hage-8

Kattost (malva)

dalbys-hage-9

Jeg antar dette er en knapp (scabiosa)

dalbys-hage-11

Hortensia

dalbys-hage-4

dalbys-hage-5

Jeg antar det er en stikle

dalbys-hage-10

dalbys-hage-13

dalbys-hage-14

Vil du se mer av bedet så kan du blant annet se det i dette innlegget på Claus sin blogg.
Og følg han gjerne både på Facebook og Instagram

Om du vil se bedet like ved så viste jeg frem det for en uke siden, det er like fint og har et drivhus i seg 😀

anne-claus-1

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Ja, dette er virkelig en drømmehage! Helt fantastisk og helt uoppnåelig for de fleste av oss. Men for en inspirasjonskilde. Jeg har blitt «kjent med» CD via deg, og følger han nå både på FB og blogg. Dere to er mine store hagehelter.

  2. Hei igjen,

    Da jeg så bildene fra Claus Dalbys lilla drømmebed, fikk jeg så lyst til å sende bilde av mitt «drømmebed» på hytta, tatt nå i helgen, som jeg er blitt så glad i 🙂 Det er bare et år gammelt, men så har det jo være en god grosommer:-)

    Det består av rød solhatt Echinacea (den vel mest vanlige herdige og lettvinte, sort «Magnus), sommerfuglbusk(Buddleia), prydgresset Fagerrørkvein (Calamagrostis Karl Foerster), og litt lavendel, kattemynte, lys rosa kattehale(Pink Blush?) , og litt andre ting midtsommers, som ryllikk i ulike farger)

    Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips