Fuglebok-kontoret!

bok-kontor-1Velkommen inn i mitt geniale kontor! Her har jeg en komfortabel sitteplass, fyr på peisen på regndager, har kort vei til hagesnop, og den aller beste utsikten – med lydspor. Nei, det vinner ingen designpriser, men pøttsan, det funker for meg 😉

Grunnet helsa så sitter jeg helst med beina opp og god støtte i rygg og nakke, og jeg har derfor de siste årene bodd i sofaen. Det er herfra jeg blogger, og nå skriver bok, i tillegg til å se ut på hagen med yrene fugleliv, og på tv.

Joda, littebitt upraktisk er det jo at det er dårlig lagringsmuligheter rundt meg, feks kunne det jo vært bokhylle på veggen bak. Men ryggkanten på sofaen funker fint som hylle, og så er det utrolig hva man kan få stablet i en stor og flat sofa! Her er bøker og blader, postitlapper, notatblokk, penner, binderser, ekstra harddisk, stikkkontakt, drikke, kamerautstyr, telefon, ladere, og manusene.

bok-kontor-3Nå i korrekturprosessen bruker jeg gulvet for de kapitlene hvor det er mye som må gjøres om. Der kan jeg legge mange sider utover på en gang, og sitte greit på gulvet og jobbe. Normale folk ville brukt et spisebord, men da ville jeg ikke fått plass til åtte oppslag, og jeg måtte stått for å få oversikt. For å gjøre det enklest mulig for mitt kognitivt svekka hode å følge med så har jeg valgt å klippe opp de sidene jeg skal endre og tape sammen på nytt, dermed er det mye enklere å få oversikt over boken. Boken er delt i to og hver halvdel er holdes sammen med kraftige dokumentklips (hurra for å spare på ting i 20 år på tross av at de aldri ble brukt!), og vips så ble det jammen mulig å bla også.

Ellers? Det er gøy å lage bok! Har vært litt av og på med det ettersom jeg har vært så dårlig, men nå ser jeg enden på jobben, og jeg ser at boka blir bra! På mandag skal jeg i møte med forlaget og presentere mine endringer og diskutere frem den endelige løsningen. Så skal boken gjennom designeren igjen, en siste korrektursjekk, og såååå flyr Fuglefryd avgårde til trykkeriet i slutten av uken 😀

bok-kontor-4

Pst: Buketten på bordet viste jeg frem i eget innlegg før i dag, se her, den ble veldig søt!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her