Hagebukett med klematis

september-hagebukett-1

Klematis kan være absolutt fantastiske i buketter! Her har jeg brukt min kjære ‘Summer Snow’, som du kan lese om her.

Ellers: Tårnjernurt (som egentlig er en høy staude), og bladene til storknebb og oxalis. Og vasen, jo det er en av de nye krukkene i Kastehelmiserien som jeg har fått av Iittala.

september-hagebukett-2

september-hagebukett-3

Pst: Er du på Snap så kan du se meg binde buketten der, brukernavn Moseplassen 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Nydelig!
    Vi fikk nesten ikke blomster på klematisene vår i år. Skikkelig skuffende, men i det minste var bladverket frodig og fint. Nå har vi fantastisk høstvær. Jeg har pyntet stuen med georginer, tagetes og bergknapp fra hagen. Snart må jeg vel beggynne å gjøre den klar for vinteren. Det er ikke vemodig, for jeg elsker høsten. Gleder meg dessuten allerede til å «starte på nytt igjen» om noen måneder, noen erfaringer rikere og med flere ideer om hvordan jeg vil ha hageflekken min.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her