Oslo åpne hus til helgen!

Skjermbilde-2015-07-30-kl.-21.41.11

Hei 🙂

oppdatert: September 2015 åpnet jeg hagen under Oslo åpne hus, og en masse trivelige hagevandrere ruslet innom. Denne hagen har nå fått nye eiere, så for å unngå forviklinger fordi noen snubler inn via google og ikke legger merke til at dette gjelder arrangmenent som er over så fjerner jeg alle sted og tidreferanser fra de ulike Åpenhage innleggene. 

Oslo åpne hus er et årlig arrangement hvor et utvalg arkitektur og hagekunst åpnes for besøkende. Det er leiligheter, eneboliger, kontorer, skoler, kirker, barnehager, parkareal, takterrasser og mye mer. Arrangementet er åpent for alle, og gratis og foregår fra fredag 11 til søndag 13 september.

Jeg er veldig glad i konseptet. Det er så flott å kunne komme inn i bygg jeg ellers bare kan se utenfra eller på bilder. Nettsiden til Oslo åpne hus er meget godt organisert med ulike nøkkelord som gjør at du kan klikke deg frem til boliger, eller grønne annlegg osv. Øverst på alle sider finner du en meny. Under «Tema» er prosjekt samlet etter typer, og under «Områder» er de delt inn etter bydeler.

Her er noen av temaene:
Boliger
Byøkologi
Miljøvennlig
Parker, plasser og hager

Ha en smashing flott helg, og kom gjerne innom her på Moseplassen om du har lyst, men jeg ville nå ha prioritert noe av det andre for denne hagen er jo usedvanlig godt dokumentert, og ikke på langt nær så fancy som det meste annet 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her