Stikker du innom hagen på åpen dag?

Oppdatert: Dette er et innlegg om en hagevandring i 2015. Hagen er nå solgt, og for å unngå at noen snubler inn her og ikke legger merke til året og tror de er velkommen inn på hagevandring så er alle referanser til tid og sted fjernet. 

 

Nå legger solen seg etter en lang dag med flittig jobbing, men den har lovet å komme igjen i morgen. Kommer du og holder solen og meg med selskap?

Husk. Ikke forvent en superfancy hagedrøm, det finner du ikke her. Blant annet er hele naturtomta helt upleiet og kjøkkenhagen halvtom og noen av bedene bærer preg av at jeg ikke har georginer i år så det er ikke like blomsterrikt over alt. Bildene dere ser her på bloggen viser naturligvis hagen fra sin beste side, nå får dere en mulighet til å se det hele.

Og så vil jeg som avslutning minne på at Oslo åpne hus har masse interessante prosjekt du kan se denne helgen 🙂

hage-solnedgang-1

hage-solnedgang-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Det ser jo så nydelig ut hos deg på bildet, med floks og roser i solnedgang! Fantastisk den himmelen din, da! (Den har ikke jeg her jeg bor, mindre utsikt!)

    Synes ellers fokuset ditt på levende hage er så flott, der har du noe unikt å vise frem under åpne hager i helgen! Ikke så mange som har tenkt så mye på det(og satt ut i live!) )akkurat det, så mye som deg! Også er jo hagen din blitt veldig flott da, med bølgende gulv og bed!

    Jeg må nok fortsette å nyte bildene og tekstene fra hagen din på nettet, men masse lykke til!

    Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her