Forfrossen skjønnhet :)

Hagebloggene er fulle av de nå, rimfrostens vakre diamanter. Og jeg kan jo ikke være dårligere!

Her er bilder tatt lørdag morgen, da var rimfrosten ekstra tykk og vakker og solen og jeg ute samtidig. Vi har hatt nattefrost i  fem sammenhengende frostnetter nå, så en skulle jo tro at det er slutt på blomstring, men neida! Så dette blir ikke siste hagevandring 🙂

Men først før dere får se frisk oktoberblomstring, nyt Fru Frosts diamantstøv!

pyntekaal-rimfrost

frostnatt-5

frostnatt-13

frostnatt-10

frostnatt-7

frostnatt-11

frostnatt-8

frostnatt

frostnatt-4

frostnatt-9

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Å, så mange flotte bilder! Ja, det var virkelig nydelig i helga. Vi var så heldige å bli bedt med noen venner på fjellet. Det var så vakkert. Dessverre hadde jeg glemt fotoapparatet, men mye festet seg på netthinnen, så jeg kan enda se det for meg. Ren nytelse, spesielt i dag som tåka henger over åsene rundt her. Det positive er jo at da kommer det i allfall ikke snø, og vi kan nyte høsthagen enda en stund.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her